Вчена рада. Квітень 2024


06 травня 2024
У понеділок, 29 квітня, відбулося чергове засідання Вченої ради Центральноукраїнського національного технічного університету. Засідання розпочалося з вручення нагород та подяк, які стали традиційною частиною заходу.

На цьому засіданні атестат доцента кафедри будівельних, дорожніх машин і будівництва було урочисто вручено Миколі Пашинському. Грамоти Кіровоградської обласної ради отримали Василь Орлик та Віктор Каліч. Почесною грамотою Центральноукраїнського національного технічного університету була нагороджена Світлана Попова.

Подяки ЦНТУ за підготовку та проведення обласного профорієнтаційного заходу «ПРОФІ-fest 2024» нагороджено Анатолія Антоненка та Лілію Липчанську.

Дипломами І ступеня Всеукраїнського студентського професійного творчого конкурсу наукових робіт «Збереження родючості гуртів» були нагороджені здобувачі кафедри загального землеробства Катерина Савченко та Олександр Бантиш, а також сертифікатами учасників даного конкурсу були відзначені здобувачі кафедри.

Дипломами за здобуте ІІ місце на обласних змаганнях серед ЗВО з баскетболу 3х3 були нагороджені команда ЦНТУ та їх тренер Вікторія Махно. Подяку Національного Олімпійського Комітету України отримав Володимир Ковальов.

Відповідно до порядку денного, за результатами голосування було затверджено присвоєння звання професора кафедри економіки, менеджменту та комерційної діяльності Ользі В’юник та професора кафедри історії, археології, інформаційної та архівної справи Олександру Бондаренко.

Про роботу бібліотеки університету з інформаційно-бібліографічного забезпечення освітнього процесу доповіла Вікторія Євміна – директор бібліотеки ЦНТУ.

Про хід виконання рішення Вченої ради від 26.02.2024 р. «Про стан роботи факультетів та інших структурних підрозділів з прийому до університету в 2024 році» розповів Олексій Васильковський.